Google nu crede că produsele Motorola pot uimi, cel puțin nu Încă

Autor:  | Publicat în:  Google 1.267 ori
<b>Google nu crede că produsele Motorola pot uimi, cel puțin nu Încă</b>Pentru cei care spera încă la un super smartphone X Phone de la Motorola și Google avem vești proaste: Google nu pare a crede în atuurile companiei pe care a cumpărat-o cu 2 ani în urmă. Patrick Pichette, CFO Google a declarat recent că produsele...

Pentru cei care spera încă la un super smartphone X Phone de la Motorola și Google avem vești proaste: Google nu pare a crede în atuurile companiei pe care a cumpărat-o cu 2 ani în urmă. Patrick Pichette, CFO Google a declarat recent că produsele pe care Moto le pregătește nu sunt unele care să provoace acel "wow".

Declarația a venit în timpul unui interviu în cadrul unei conferințe Morgan Stanley, axată pe tehnologie. Pichette afirmă că Google a "moștenit o serie de produse Motorola care se întinde pe 18 luni" și din vorbele sale se pare că Google vrea să scape de planurile vechi Motorola și să treacă la o direcție nouă. E vorba de o tranziție aici și până ce Motorola nu își termină portofoliul vechi, nu se poate apuca de produse noi.

Droid RAZR Maxx HD și Droid RAZR M au fost primite cu feedback pozitiv, dar ele nu sunt chiar ce se aștepta publicul de la producătorul de hardware care a inventat telefonul mobil. Pichette a profitat de ocazie și pentru a dezminți zvonurile care afirmă că relația dintre Google și Samsung e tensionată. Se pare că aceste două companii se înțeleg excelent și nu există vreo amenințare ca Samsung să ia in stăpânire Android, așa cum se zvonea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×