Apple lucrează la un iPhone mai mare și un iPad de 13 inch, conform Wall Street Journal

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.010 ori
<b>Apple lucrează la un iPhone mai mare și un iPad de 13 inch, conform Wall Street Journal</b>Deși privim aceste zvonuri cu precauție, atunci când o sursă precum Wall Street Journal vorbește despre un iPad mai mare devenim brusc atenți. Teoria unui iPad cu ecran de 13 inch a mai apărut la un moment dat, sub numele de Maxi iPad. &nbsp; Ei...

Deși privim aceste zvonuri cu precauție, atunci când o sursă precum Wall Street Journal vorbește despre un iPad mai mare devenim brusc atenți. Teoria unui iPad cu ecran de 13 inch a mai apărut la un moment dat, sub numele de Maxi iPad.

Ei bine, acum WSJ afirmă că Apple ia în calcul atât o tabletă de acest gen, cât și formaturi inedite de iPhone. Apple ar fi cerut în ultimele luni partenerilor săi prototipuri de smartphone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch și tablete cu ecrane de 13 inch. Compania din Cupertino are obiceiul să creeze prototipuri care nu se transformă în produse finite, deci nu trebuie să ne impacientăm prea tare.

îmi amintesc aici de zecile de prototipuri de iPad și iPhone de la începutul anilor 2000, care au ajuns pe web anul trecut sub formă de fotografii. Apple ar experimenta și cu ecrane de 5+ inch, ducându-ne din nou cu gândul la un iPhablet. La un moment dat se vehiculau intens prin media diagonalele de 4.7 inch și 5.7 inch pentru handseturi viitoare ale producătorului american. Suntem gata pentru un asemenea salt?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×