Apple MacBook Air, disponibil in Romania prin Orange

Autor:  | Publicat în:  Apple 5.678 ori
<b>Apple MacBook Air, disponibil in Romania prin Orange</b>Desi nu a lansat inca iPhone-ul pe care il asteptam cu totii, Orange se pregateste sa ne surprinda placut incluzand in oferta sa cel mai subtire laptop din lume, Apple MacBook Air, dupa cum ne informeaza Capital. De asemenea, in oferta Orange se va mai...

Desi nu a lansat inca iPhone-ul pe care il asteptam cu totii, Orange se pregateste sa ne surprinda placut incluzand in oferta sa cel mai subtire laptop din lume, Apple MacBook Air, dupa cum ne informeaza Capital.

De asemenea, in oferta Orange se va mai afla si cel mai mic modem USB din lume, Icon 225 si abonamente de Internet mobil. Tentant este si laptopul Asus X51RL, de asemenea oferit de catre operatorul Orange, impreuna cu un modem/card de date si abonament Internet. Rivalul celor de la Vodafone a lansat in luna noiembrie a anului trecut 2 modele de laptopuri Dell, iar acum oferta este imbogatita cu performantele terminale mentionate anterior.

Apple MacBook Air costa 1689 de euro in oferta Orange, in vreme ce laptopurile Dell costa 919 euro, sau 682 de euro, iar cel Asus X51RL costa doar 417 euro. Retineti faptul ca aceste oferte sunt disponibile impreuna cu abonamente de Internet mobil, pana in data de 21 aprilie, pentru clientii care se aboneaza la Internet nelimitat la magazinele Orange.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×