Telefonul Shiho, un Sony Ericsson Cyber-shot stralucit

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.651 ori
<b>Telefonul Shiho, un Sony Ericsson Cyber-shot stralucit</b>Telefoanele concept Sony Ericsson au inceput sa impanzeasca site-urile de specialitate recent, semnaland probabil apropierea unei lansari de marca sub logo-ul Sony Ericsson. De data aceasta avem de-a face cu Shiho, un telefon Cyber-shot mai mult decat...

Telefoanele concept Sony Ericsson au inceput sa impanzeasca site-urile de specialitate recent, semnaland probabil apropierea unei lansari de marca sub logo-ul Sony Ericsson. De data aceasta avem de-a face cu Shiho, un telefon Cyber-shot mai mult decat promitator.

Respectandu-si blazonul de cameraphone, Shiho soseste dotat cu o camera de 7.2 megapixeli, cu zoom optic de 3x si blitz Xenon. Conceptul este bazat pe designul handsetului Sony Ericsson Cyber-shot 905i, cu un look european si este opera lui Muhammad-Oli de pe celebrul forum Esato. Am dori sa vedem acest telefon transformat intr-un terminal real, in cazul in care designerii Sony Ericsson sunt cu ochii pe comunitatile de Photoshopperi.

De remarcat este faptul ca numeroase concepte se aseamana cu variantele reale ale terminalelor, in momentul in care acestea din urma sunt in sfarsit lansate. In vreme ce unele telefoane concept sunt create pe baza unei imagini "scapate" de catre un producator de telefoane, altele sunt produsul imaginatiei designerilor. Astfel, modele ca Sony Ericsson Paris, G902 sau P3i vor fi disponibile pe piata in 2008, confirmand (sau nu) designurile concept.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×