Apple pierde din nou În sala de judecată! De data aceasta În fața Motorola

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.277 ori
<b>Apple pierde din nou În sala de judecată! De data aceasta În fața Motorola</b>Nu cu mult timp în urma Apple și-a întregit pleiada de plângeri contra rivalilor săi cu un proces intentat împotriva celor de la Motorola. Ei bine, acest demers înaintat la ITC (International Trade Commission) s-a soldat cu un eșec, iar gigantul...

Nu cu mult timp în urma Apple și-a întregit pleiada de plângeri contra rivalilor săi cu un proces intentat împotriva celor de la Motorola. Ei bine, acest demers înaintat la ITC (International Trade Commission) s-a soldat cu un eșec, iar gigantul din Cupertino nu a obținut interdicțiile de comercializare pe care le dorea pentru rivalul său american.

Judecătorul Theodore Essex nu a explicat motivele pentru care a respins acuzațiile Apple, care afirmă că Motorola încalca 3 brevete legate de touchscreen-uri. Decizia este în faza inițială și mă poate fi contestată, înainte de aprobarea finală. Această mică victorie pentru Moto știrbește din aura de procesomani de succes a celor de la Apple, care dovedesc că nu sunt invincibili, ci mai și pierd. De remarcat și faptul că Motorola a înaintat la rândul său o acțiune legală contra Apple, în care se va emite o decizie de abia pe 23 aprilie.

Ar fi interesant dacă producătorul de device-uri Droid ar avea câștig de cauză și rămâne de văzut dacă aceste companii ajung la o înțelegere pe bază de licențe și bani, sau dacă se ajunge la interdicții de produse. Ce pot spune e că era de așteptat o astfel de mutare, de vreme ce Google a cumpărat Motorola Mobility și și-a asmuțit dulăul asupra creatorului lui iPhone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×