LG V30 are protecţiile ecranului fotografiate, avem 4 imagini publicate de Slashleaks

1.991 ori
<b>LG V30 are protecţiile ecranului fotografiate, avem 4 imagini publicate de Slashleaks</b>La scurt timp de la prezentarea teaser-ului oficial ce ne dezvăluia data de lansare a lui LG V30, iată că vedem astăzi o serie de fotografii ce prezintă protecții de ecran destinate noului phablet. Aceste accesorii scot la iveală muchii foarte înguste

Ultima săptămână a cam clarificat strategia celor de la LG la capitolul lansări de terminale flagship pe acest an. Cum e la modă să lansezi un flagship de primăvară şi unul de toamnă, LG V30 ar servi ca model de final de an. Aflasem că va sosi pe 31 august, iar acum descoperim şi o serie de protecţii ale ecranului său.

LG V30

Acestea au fost fotografiate şi imaginile au ajuns pe comunitatea Slashleaks, dar recomandăm precauţie pentru că scăpările nu au primit rating de autenticitate de 100% încă. Ceea ce vedem aici se aliniază cu ideea unui derivat de LG G6, cu colţuri curbate. Curbura marginilor e totuşi minimă, faţă de vreun Samsung Galaxy S nou cel puţin. Nu părem să avem vreun decupaj special sau vizibil pentru vreun ecran secundar, aspect care s-a regăsit pe LG V10 şi V20.

LG V30

LG V30 apărea cu câteva zile în urmă prezentat în noi randări pe baza unor scheme CAD din fabrică. Acolo chiar arăta ca LG G6, deşi designul camerei era diferit, cu blitzul plasat lângă senzorii plasaţi orizontal şi nu între ei ca la flagship. Nici urmă de ecran secundar nici în acea randare, deci începem să credem că s-a renunţat la acea abordare.

LG V30

Se trece la un CPU Snapdragon 835 de această dată, probabil cea mai mare lipsă de pe LG G6. Trebuie spus că predecesorul LG V20 inaugura Android Nougat, iar V30 are ceva şanse să ne aducă Android O în premieră, dacă mai întârzie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×