Apple plănuiește lansarea noilor tablete iPad Air și iPad Mini pe data de 16 octombrie

514 ori
<b>Apple plănuiește lansarea noilor tablete iPad Air și iPad Mini pe data de 16 octombrie</b>Potrivit unui raport sosit de curând în media, s-ar părea că Apple va susține o nouă conferință de presă pe data de 16 octombrie, zi în care sunt așteptate să debuteze noile tablete iPad, mai precis modelul iPad Air 2, și noua generație iPad...

Potrivit unui raport sosit de curând în media, s-ar părea că Apple va susține o nouă conferință de presă pe data de 16 octombrie, zi în care sunt așteptate să debuteze noile tablete iPad, mai precis modelul iPad Air 2, și noua generație iPad Mini. De asemenea, am putea vedea și noi iMac-uri, respectiv noua versiune pentru OS X.

Prin intermediul unor statistici cu privire la vânzările de produse Apple, remarcăm faptul că tabletele iPad au pierdut cu până la 8% din cota de piață pe care o aveau anul trecut, acestea însumând acum aproximativ 16% din vânzările totale ale companiei.

Din punct de vedere al specificațiilor, se așteaptă ca noile iPad-uri să aducă un pachet hardware de nouă generație, mici schimbări la capitolul design, cât și un senzor de amprente Touch ID, componentă care se găsește în acest moment pe 3 device-uri produse de către Apple: iPhone 5s, iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×