Apple pregătește un iPad de 13 inch drept succesor pentru Mac, conform analiștilor de pe Wall Street

913 ori
<b>Apple pregătește un iPad de 13 inch drept succesor pentru Mac, conform analiștilor de pe Wall Street</b>Se pare că un iPad de 9.7 inch nu mai este de ajuns și acum Apple ar pregăti o tabletă cu ecran de 13 inch, deși în prealabil auzisem zvonuri că de fapt acel Maxi iPad ar fi de 12 inch. &nbsp; Barclays Equity Research are o teorie cu privire la...

Se pare că un iPad de 9.7 inch nu mai este de ajuns și acum Apple ar pregăti o tabletă cu ecran de 13 inch, deși în prealabil auzisem zvonuri că de fapt acel Maxi iPad ar fi de 12 inch.

Barclays Equity Research are o teorie cu privire la chipul Apple A7 cu arhitectură 64 bit. Aparent el deschide noi perspective pentru iPad, care se va transforma într-un device mai mare, un înlocuitor pentru Mac chiar. Analiștii de pe Wall Street afirma că procesorul nou a fost creat cu gândul la un Maxi iPad care va înlocui complet laptopurile și va destinat atât publicului larg, cât și profesioniștilor si utilizatorilor business.

Acel iPad de 13 inch va include mai mult RAM decât modelele actuale, datorită noii arhitecturi 64 bit și va veni cu un Smart Cover cu tastatura inclusă și trackpad. Prețul va fi cuprins între 600 și 800 de dolari, iar acest model va fi un Surface killer, deși sincer să fiu produsul Microsoft nu are nevoie de killeri, deoarece se descurcă și singur.

Tim Cook nu a ezitat anul trecut să ridiculizeze tabletele Surface, afirmând că ele sunt produse confuze și compromise. E prematur să ne gândim la o tabletă de acest gen în acest moment, deoarece sună a produs din anul 2014 sau chiar 2015, deci mai avem de așteptat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×