Apple pregateste un iPhone cu tastatura glisanta?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.148 ori
<b>Apple pregateste un iPhone cu tastatura glisanta?</b>Cei de la TG Daily au in premiera o informatie bomba, conform careia Apple ar pregati un iPhone cu tastatura in ciuda succesului avut cu actualele versiuni ale terminalului bazate pe touchscreen si tastatura virtuala. Pana acum stim doar ca sunt testate...

Cei de la TG Daily au in premiera o informatie bomba, conform careia Apple ar pregati un iPhone cu tastatura in ciuda succesului avut cu actualele versiuni ale terminalului bazate pe touchscreen si tastatura virtuala.

Pana acum stim doar ca sunt testate prototipuri ale terminalului in colaborare cu o serie de operatori si companii partenere Apple. Se pare ca acest model inovator de iPhone va fi mai degraba adresat clientilor business decat publicului de masa, de vreme ce oamenii de afaceri prefera tastaturile fizice, in locul celor virtuale. Conform celor de la Register, modelul de iPhone dotat cu tastatura fizica va sosi pe piata in 2009, reprezentand mai degraba o versiune a actualului iPhone, decat un "iPhone 3.0" complet refacut.

Si de ce nu ar face Apple o astfel de modificare? Studiile celor de la RIM au indicat faptul ca majoritatea posesorilor unui BlackBerry si iPhone au optat pentru primul daca au avut multe texte de scris intr-un timp scurt. In plus nu putem sa ignoram extazul publicului la fiecare lansare a unui smartphone Nokia. Uitati-va numai la E71... Sa fie Apple in sfarsit pe drumul cel bun, acaparand si piata business?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×