Yahoo Mobile prezent la Webcamp

1.299 ori
<b>Yahoo Mobile prezent la Webcamp</b>Webcamp reprezinta un eveniment oficial care reuneste toata comunitatea web din Romania, desfasurandu-se intr-un mediu nonconformist. In cadrul acestei editii a evenimentului va fi prezent si Ricardo Varela, inginer sef al sectiunii mobile engineering -...

Webcamp reprezinta un eveniment oficial care reuneste toata comunitatea web din Romania, desfasurandu-se intr-un mediu nonconformist. In cadrul acestei editii a evenimentului va fi prezent si Ricardo Varela, inginer sef al sectiunii mobile engineering - Connected Life de la Yahoo! Europe.

Invitatul va vorbi despre dezvoltarea tehnologiilor mobile, widgeturi si despre afaceri. Domnul Varela a facut parte din stafful unor companii de top din industria IT, cum sunt Microsoft sau Google, dar si Yahoo!, in cadrul careia a participat la dezvoltarea lui Yahoo! Mobile. Printre invitati se va numara si Victor Kapra, new media content manager (Publimedia SA), care va vorbi despre comunitatile virtuale.

Un alt nume important ce va participa la Webcamp este Dan Geagan, CEO Active Vision, prezentand Action Script 3 si Papervision. Evenimentul va avea loc pe 9 iulie in Kristal Glam Club (Bucuresti) iar la el vor participa atat developeri, cat si nume de top din webul romanesc, manageri si multi altii. Inscrierile la Webcamp se realizeaza prin intermediul site-ului www.webcamp.ro, iar ele au inceput din data de 25 iunie.

In primele 3 zile s-au inscris 200 de persoane, dar obiectivul organizatorilor a fost invitarea a 200-250 de participanti. Cu toate acestea nimeni din domeniu nu va ramane "pe afara". Va exista si un concurs in cadrul evenimentului, acesta presupunand realizarea site-ului www.jerryspizza.ro.

Organizatorii Webcamp-ului sunt companiile Zarva Communication si Integral Group Media, beneficiind de sustinerea Vendio Romania si Kristal Glam Club.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×