Cele mai tari site-uri de download al filmelor pe telefonul mobil

8.145 ori
<b>Cele mai tari site-uri de download al filmelor pe telefonul mobil</b>DVD-urile au inceput sa o ia pe urma casetelor video, devenind din ce in ce mai putin populare si asta nu din cauza Blu-ray-urilor, ci din cauza serviciilor de download al filmelor. Cine poate refuza ocazia de a vedea un film pe un PSP, mini-notebook sau...

DVD-urile au inceput sa o ia pe urma casetelor video, devenind din ce in ce mai putin populare si asta nu din cauza Blu-ray-urilor, ci din cauza serviciilor de download al filmelor. Cine poate refuza ocazia de a vedea un film pe un PSP, mini-notebook sau iPhone? Problema apare atunci cand trebuie sa alegem un serviciu ideal de streaming/download al filmelor. Iata optiunile:

Amazon Unbox

Amazon Unbox este un soi de iTunes pentru omul de rand. Serviciul ofera o colectie impresionanta de filme protejate prin tehnologia DRM, inclusiv seriale populare, care pot fi inchiriate sau cumparate. Oferta sa include 6000 de titluri disponibile pentru inchiriere si peste 7000 de filme care pot fi cumparate. Majoritatea titlurilor costa 3.99 dolari la inchiriere, dar exista si hituri disponibile pentru doar 2.99 dolari. Regulile serviciilor similare se aplica, astfel ca filmele trebuie vizionate la maxim 30 de zile de la descarcarea lor, iar dupa ce vizionarea a inceput aceasta trebuie incheiata in maxim 24 de ore.

Un avantaj al acestui sistem este playerul Unbox, destinat doar sistemelor Windows. Acesta nu va permite doar vizionarea filmelor ci si transferul lor pe terminale portabile, dar fara procesul de drag and drop.

BitTorrent

Ca si Napster, BitTorrent a debutat ca un serviciu ilegal de file sharing si a evoluat intr-un serviciu de distribuire media perfect legal. La ora actuala reteaua Torrent Entertainment ofera pana la 4000 de filme, dar majoritatea titlurilor sunt destinate adultilor, iar acestea pot fi cumparate sau inchiriate. Din pacate filmele pot fi vizionate doar pe PC, neputand fi copiate pe playere portabile, deocamdata. Aceleasi reguli (30 de zile, 24 de ore) si preturi (2.99, 3.99 dolari) intalnite la Amazon Unbox se aplica in cazul inchirierilor facute prin BitTorrent.

CinemaNow

Unul dintre cele mai vechi servicii de download al filmelor, CinemaNow are o oferta extrem de bogata, care include pana la 11.000 de filme, atat noi cat si clasice si oldies. Puteti inchiria, cumpara sau puteti sa va abonati la acest serviciu, beneficiind de downloaduri nelimitate plus suport pentru playere portabile. Inchirierea uunui film costa 3.99 dolari, in vreme ce cumpararea va va goli cardul de 19.95 dolari, un pret mai mare decat cel aplicat de rivalii serviciului.

Abonamentul lunar costa 29.95 dolari, iar cel anual 99.95, dar problema este ca filmele oferite nu sunt chiar hituri de box office, dar va veti consola probabil cu includerea accesului la site-ul AllAdulChannel.com in acest abonament. Regulile standard de 30 de zile/24 de ore se aplica, iar optiunea de inchiriere a filmelor nu este disponibila decat in cazul catorva playere portabile.

iTunes

Daca detineti un iPhone, iPod sau Mac, utilizarea serviciului iTunes este inevitabila, in special in cazul downloadurilor de filme. Prin intermediul serviciului oferit de Apple, veti putea cumpara filme de calitate cu 9.99 dolari si le veti inchiria la pretul de 2.99 dolari. Unele titluri pot fi doar inchiriate cu aceeasi clasica regula de 30 de zile/24 de ore, in vreme ce altele pot fi doar cumparate. Experienta de shopping prin iTunes este una placuta, dar veti avea surpriza sa aflati ca filmele sunt codate la o rezolutie destul de scazuta (640 x ...).

Movielink

Ca si CinemaNow, Movielink este un veteran al serviciilor de download al filmelor. Inchirierea unui film prin Movielink costa doar 1.99 dolari si ajunge la 3.99, iar cumpararea unui titlu se face la pretul de 19.99 dolari. In mod bizar, acest serviciu intrerupe furnizarea unor filme la intervale regulate. La ora actuala Movielink ofera peste 4000 de filme (cumparare), dar doar 1800 la capitolul inchiriere. Din pacate optiunea de a transfera filmele pe un terminal portabil este disponibila doar teoretic, deoarece nici un titlu nu a putut fi transferat pana acum, din cate stim.

Vongo

Sa uitam de inchirieri si cumparari de filme pentru un moment. Vongo va permite sa vizionati cate filme doriti, de oricate ori doriti pentru o incredibila taxa de doar 9.99 dolari pe luna. Exista si vesti proaste: lista de filme este alcatuita de catre compania de cablu Starz, cu o rata de filme bune versus esecuri de 1:10. Partea buna e ca Vongo isi updateaza lista de 1000 de titluri saptamanal, adaugand cel putin 30 de filme la fiecare update.

Suportul pentru terminale portabile este aproape perfect, cu o lista lunga de playere video compatibile cu vongo, astfel ca persoanele care calatoresc mult vor lua in calcul acest serviciu.

ZML

ZML ofera mii de filme de top, inclusiv unele care nu sunt disponibile prin alte servicii similare la preturi foarte rezonabile. Spre exemplu, "Star Wars: Episode IV" la calitate DVD este disponibil la pretul de 4.99 dolari. Serviciul este unul oferit de o companie din Rusia, care nu isi listeaza informatiile pe site-ul sau oficial si foloseste un formular de contact generic. Aveti incredere sa oferiti informatiile personale unui astfel de serviciu?

Daca da, veti descoperi filme disponibile in 4 formaturi: DVD, DivX, iPod si PDA si veti putea sa re-descarcati un titlu, daca deja ati platit pentru el. Un avantaj major este acela ca puteti copia si viziona filmul pe oricate PC-uri sau iPod-uri doriti, fara probleme cu DRM-ul. Ramane de vazut daca acest serviciu rusesc va supravietui bataliei pentru drepturi de autor cu avocatii studiourilor de la Hollywood.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×