Apple prezinta un client AIM pentru iPhone, iChat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.170 ori
<b>Apple prezinta un client AIM pentru iPhone, iChat</b>Evident, existau deja numeroase aplicatii third party de messaging pe iPhone, fie ca vorbim despre AIM, Jabber, ICQ, MSN sau Yahoo!, dar nici una dezvoltata cu noul SDK lansat de Apple. iChat este noul client de messaging, care soseste prin intermediul...

Evident, existau deja numeroase aplicatii third party de messaging pe iPhone, fie ca vorbim despre AIM, Jabber, ICQ, MSN sau Yahoo!, dar nici una dezvoltata cu noul SDK lansat de Apple.

iChat este noul client de messaging, care soseste prin intermediul Apple, oficial, spre deosebire de aplicatiile homebrew mentionate anterior. Clientul nativ AIM a fost prezentat in cadrul evenimentului iPhone Software Roadmap, cu ocazia caruia a debutat SDK-ul iPhone. Se pare ca iChat suporta multiple conversatii simultan, intre care pute naviga cu ajutorul unei simple atingeri de ecran. Lista de amici din acest program de messaging afiseaza avatarul dumneavoastra, numele, statusul si se sincronizeaza cu agenda de contacte de pe iPhone.

Avem de-a face cu un client full iChat, in sfarsit, fara potentialele buguri ale softurilor third party si fara dezaprobarea Apple fata de acestea. Si mai surprinzator este faptul ca developerii s-au miscat destul de repede, dezvoltand clientul AIM in doar 5 zile. Putem doar sa speram ca vom mai vedea astfel de aplicatii pe iPhone, fie de la Apple sau de la homebreweri. De la Yahoo! Messenger, pana la MSN, posibilitatile sunt de dezvoltarea sunt infinite, mai ales acum ca SDK-ul este disponibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×