Apple primeşte un brevet pentru un sistem dual SIM dual standby; Ar putea să îl implementeze altfel decât vă imaginaţi

1.421 ori
<b>Apple primeşte un brevet pentru un sistem dual SIM dual standby; Ar putea să îl implementeze altfel decât vă imaginaţi</b>Ideea unui iPhone dual-SIM cu siguranță nu i-ar surâde lui Steve Jobs, dar cu toate acestea iată că firma din Cupertino familiarizează cu acest concept. Un brevet proaspăt primit de către compania americană ne indică posibilitatea ca în viitor să

Cu ceva vreme înainte de debutul lui iPhone 7 apăruseră zvonuri şi chiar imagini ce ne arătau un tray dual SIM pentru viitorul telefon Apple. Această idee nu s-a concretizat, dar asta nu înseamnă că nu există un sâmbure de adevăr, dacă ne luăm după cele mai noi brevete. Astfel, Apple ar fi primit un brevet in China pentru un sistem dual SIM dual standby de integrat pe terminalele sale.

Brevet iphone dual-SIM

Aflați că un brevet Apple mai vechi legat tot de dual SIM menţionează posibilitatea de a menţine două apeluri vocale active în aceeaşi timp, pe ambele SIM-uri şi alternarea între apeluri fără probleme. Implementarea antenelor va fi interesantă în acest caz, pentru că brevetul menţionează "cel puţin două antene, două SIM-uri, un transmiţător şi două receivere". Există speculaţii că Apple ar pregăti o abordare unică, pe baza propriului SIM, aşa numitul Apple SIM, plus unul normal de la operatori.

Brevet iphone dual-SIM

Apple SIM este un format proprietar de cartelă oferit de Apple pentru variantele 3G/4G de iPad Air 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4 şi iPad Pro, în câteva pieţe importante de pe glob, precum Franţa, Germania, Italia, Japonia, UK şi SUA spre exemplu. Apple SIM suportă servicii de la multipli operatori, ceea ce oarecum elimină nevoia de a avea mai multe SIM-uri. Pe viitor am putea vedea modele iPhone sau iPad cu un Apple SIM plus unul normal la interior. 

Ca de obicei privim cu precauţie brevetul şi nu ne aşteptam să devină realitate prea curând.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×