Cyanogen Inc clarifică și nu prea situația telefoanelor OnePlus One din India; Diferențe Între update-ul "regional" și "global"!

649 ori
<b>Cyanogen Inc clarifică și nu prea situația telefoanelor OnePlus One din India; Diferențe Între update-ul "regional" și "global"!</b>în mod bizar exclusivitatea înțelegerii dintre Cyanogen Inc și Micromax provoacă unele neclarități și probleme cu posesorii de modele OnePlus One din India. Recent Cyanogen a făcut o postare pe blogul sau, dar una destul de vagă, care nu prea a...

în mod bizar exclusivitatea înțelegerii dintre Cyanogen Inc și Micromax provoacă unele neclarități și probleme cu posesorii de modele OnePlus One din India. Recent Cyanogen a făcut o postare pe blogul sau, dar una destul de vagă, care nu prea a lămurit situația.

Lucrurile sunt simple: producătorul indian de telefoane Micromax a început să colaboreze cu Cyanogen, cele două firme având un contract de exclusivitate. Astfel, modelele OnePlus One vândute în India nu vor mai primi pe viitor actualizarea la noi versiuni de CyanogenMod, ROM preinstalat pe telefon. Ca urmare OnePlus a început să lucreze la propriul său ROM. în prima fază Cyanogen a promis actualizări pentru toate terminalele livrate cu CyanogenMod, pentru că apoi să facă distincția între cele "regionale" și "globale".

Cu alte cuvinte, dacă un posesor de OnePlus One din India face rost de un astfel de handset din altă țară, va primi actualizarea la un CyanogenMod mai nou. Cele regionale, adică cele cumpărate din India nu vor avea parte de update. Ne întrebam și dacă "regional" înseamnă și în țările învecinate Indiei sau în țările în care operează brandul Micromax... Situația devine și mai complicată, în ciuda explicațiilor Cyanogen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×