Apple renunță la aplicația YouTube din iOS 6.0; Softul nu arată bine și Apple lasă munca pe seama Google

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.006 ori
<b>Apple renunță la aplicația YouTube din iOS 6.0; Softul nu arată bine și Apple lasă munca pe seama Google</b>Sincer să fiu niciodată nu mi-a plăcut aplicația YouTube din iOS, nici ca icon, care arăta la fel de învechit ca... Symbian și nici ca interfața. Atât YouTube-ul din Honeycomb, cât și noua versiune din Android 4.1 Jelly Bean arata excelent, în...

Sincer să fiu niciodată nu mi-a plăcut aplicația YouTube din iOS, nici ca icon, care arăta la fel de învechit ca... Symbian și nici ca interfața. Atât YouTube-ul din Honeycomb, cât și noua versiune din Android 4.1 Jelly Bean arata excelent, în vreme ce pe iOS nu s-a ajuns niciodată la acel UI care să fie cu adevărat comod. Ei bine, acum Apple renunța la aplicația YouTube din iOS 6.0.

Gigantul din Cupertino e destul de misterios cu privire la această decizie, afirmând că au scos aplicația pentru că le-a expirat licența. E vorba aici mai degraba despre feedbackul negativ de la utilizatori, care uneori chiar preferau să folosească YouTube ca site din Safari, numai pentru a evita aplicația, care nu include nici muzica de la Vevo și nici reclame/monetizare. E posibil ca Apple să lase în seama Google realizarea unei noi aplicații YouTube, de vreme ce aceștia au realizat o aplicație Google+ pentru iOS care arata excelent.

E ciudat cum Apple poate excela la unele capitole la care cu greu ajungi în vârf și totuși nu e în stare să livreze o banală aplicație YouTube. Dar stați liniștiți, nici aplicația YouTube de pe Windows Phone nu arata mai bine... Să sperăm că următorul app YouTube pentru iOS va fi un mare pas în față, dar până atunci utilizatorii iOS 6.0 beta pot folosi YouTube din Safari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×