Iată imagini cu un prototip Nokia Windows Phone 8; Sa fie un fals?

1.439 ori
<b>Iată imagini cu un prototip Nokia Windows Phone 8; Sa fie un fals?</b>E deja știut faptul că Nokia lucrează la telefoane Windows Phone 8 de ceva vreme și că luna viitoare ni se pregătește ceva deosebit, sub forma unor debuturi de terminale Lumia WP8. Ei bine, până atunci avem scăpări de telefoane și scurgeri de...

E deja știut faptul că Nokia lucrează la telefoane Windows Phone 8 de ceva vreme și că luna viitoare ni se pregătește ceva deosebit, sub forma unor debuturi de terminale Lumia WP8. Ei bine, până atunci avem scăpări de telefoane și scurgeri de informatii, precum imaginile de mai jos, care prezintă un terminal prototip WP8 de la Nokia.

Se observă tile-uri de dimensiuni mici pe ecran, confirmând faptul că acesta este Windows Phone 8, sau poate Windows Phone 7.8, dacă sursa scăpării se ține de farse și acesta nu este un nou Lumia. Până acum telefoanele Lumia au apărut în culori ca albastru, roz, magenta, alb, dar nu acest galben-verzui pe care îl vedem aici. în luna decembrie a anului trecut se zvonea că va exista un astfel de model cu o asemenea culoare, dar el nu a mai apărut. Din ce văd aici designul lui Nokia N9 se păstrează, deși forma telefonului nu e foarte clară.

în cel mai rău caz acesta este un Lumia 900 cu WP 7.8, în cel mai bun un prototip prematur de Lumia cu WP8. Voi care credeți că e teoria mai plauzibilă? Personal înclin spre aceea cu Windows Phone 7.8, deoarece nu cred că Nokia ar risca să lanseze încă un telefon cu același design de N9, fiind deja al patrulea "frate geamăn".

Nokia Lumia WP8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×