Bateria flexibilă, primul pas pentru telefonul flexibil? (Video)

1.390 ori
<b>Bateria flexibilă, primul pas pentru telefonul flexibil? (Video)</b>Profesorul Keon Jae Lee, de la Institutul de știință și Tehnologie Avansată din Coreea a creat o baterie flexibilă care își păstrează nivelul de energie chiar și atunci când este îndoită. Dovada o aveți în clipul de mai jos și deși...

Profesorul Keon Jae Lee, de la Institutul de știință și Tehnologie Avansată din Coreea a creat o baterie flexibilă care își păstrează nivelul de energie chiar și atunci când este îndoită. Dovada o aveți în clipul de mai jos și deși bateria nu este mare, poate fi începutul unui nou trend în tehnologia modernă.

Ultimele gadgeturi flexibile pe care le-am văzut erau destul de mari și aveau forme ciudate, iar Samsung era mereu în avantgarda cercetării acestor tehnologii. Având în vedere că experimentul din acest clip are loc tot în Coreea de Sud, tind să cred că Samsung e și în spatele său și dacă va exista un smartphone flexibil în următorii 2 ani, compania care a creat seria Galaxy S II va produce. Ar fi interesant totuși să se înceapă cu terminale mai mici și mai subțiri, precum ceasuri sau e-readere, pentru a testa până unde poate merge flexibilitatea.

Ecranele flexibile există deja de câțiva ani, acum avem și baterii flexibile, iar următorul pas ar fi găsirea unor materiale adecvate pentru o carcasă flexibilă. Bateriile Li-Ion din acest clip sunt de fapt "imprimate" pe o peliculă subțire și observați că se descurcă excelent cu alimentarea acelui LED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×