Apple retrage 4G din denumirea iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 693 ori
<b>Apple retrage 4G din denumirea iPad</b>Compania americană cu sediul în Cupertino a scos 4G din denumirea iPad-ului cu conexiune LTE și diferența se face acum la specificațiile tehnice prin denumirea Wi-Fi + Cellular. Schimbare se pare că este datorată Australiei și a unor reguli de...

Compania americană cu sediul în Cupertino a scos 4G din denumirea iPad-ului cu conexiune LTE și diferența se face acum la specificațiile tehnice prin denumirea Wi-Fi + Cellular. Schimbare se pare că este datorată Australiei și a unor reguli de acolo.

Tableta Apple cu denumirea 4G funcționează doar în rețelele de acest fel din America de Nord și nu este compatibilă cu 4G din Australia sau din alte colțuri ale lumii. Promovată ca iPad 4G nu ar fi decât un artificiu de marketing fără efect în realitate.

iPad este singurul produs Apple cu conectivitate 4G, dar restrânsă la 5 rețele din SUA și Canada. Am observat când scriam despre telefoanele LTE că există o grabă în a-i pune eticheta 4G, deși vitezele de transfer la download sau upload variază foarte mult.

Pe de altă parte s-a ajuns ca ultima tabletă Apple să fie comercializată sub diverse denumiri: Noul iPad, iPad HD - să nu râdeți, Adevăru.ro a și scris un review și a botezat tableta, iPad 4G, The new iPad, iPad 3.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×