Primul Apple Watch cu ecran micro-LED ar putea sosi în 2020; Apar detalii despre furnizorii panourilor

845 ori
<b>Primul Apple Watch cu ecran micro-LED ar putea sosi în 2020; Apar detalii despre furnizorii panourilor</b>Încă de anul trecut suntem la curent cu planurile celor de la Apple de a-și dezvolta propriile panouri cu tehnologie micro-LED, fiind alocate investiții serioase în acest domeniu după cum vă povesteam aici

Încă de anul trecut suntem la curent cu planurile celor de la Apple de a-și dezvolta propriile panouri cu tehnologie micro-LED, fiind alocate investiții serioase în acest domeniu după cum vă povesteam aici. Nu doar gigantul american are în vedere dezvoltarea de asemenea display-uri, ci și alte companii precum LG, sau Samsung care ar putea da startul producției mult mai devreme decât firma lui Tim Cook.

Forecast micro-LED

Astăzi aflăm pe seama unui raport din China faptul că Apple are în plan să lanseze un prim Apple Watch cu ecran micro-LED chiar anul viitor, urmând a apela la furnizorii taiwanezi Yuchuang și Sic Bo în detrimentul LG aparent. Descoperim totodată că startul producției de asemenea panouri ar fi dat, la fel și vânzările către părțile interesante.

Mai sus putem vedea un soi de prognoză a adoptării panourilor micro-LED, startul urmând a fi dat încă din acest an pe smartwatch-uri și headset-uri de realitate augumentată. Răspândirea tehnologiei se va întâmpla anul viitor în segmentul smartwatch, iar din 2021 vom vedea și tablete, televioare, dar și smartphone-uri cu display-uri micro-LED.

Prin 2025 cele mai multe dispozitive de pe piață cu tehnologie micro-LED vor fi smartphone-urile, urmate de smartwatch-uri, tablete și headset-uri AR. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×