Samsung Galaxy Note II a atins 1 milion de unități comercializate În Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.708 ori
<b>Samsung Galaxy Note II a atins 1 milion de unități comercializate În Coreea de Sud</b>Apple a adus iPhone-ul și iPad-ul, Samsung a reinventat conceptul de super-smartphone cu seria Galaxy Note și Galaxy Note II, așa numitul phablet. Domină această nișă cu peste 5 milioane unități comercializate la nivel global. în Coreea de Sud...

Apple a adus iPhone-ul și iPad-ul, Samsung a reinventat conceptul de super-smartphone cu seria Galaxy Note și Galaxy Note II, așa numitul phablet. Domină această nișă cu peste 5 milioane unități comercializate la nivel global. în Coreea de Sud au atins un nou milestone - 1 milion unități. Această valoare a fost atinsă de trei ori mai repede ca la Samsung Galaxy Note din prima generație.

Următorul target ar fi de 10 milioane unități, nu m-aș mira ca în următoarele săptămâni să fie atins și acest prag. Samsung Galaxy Note II este cel mai puternic smartphone sau device pe care Samsung îl vinde la ora actuală cu un procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2 GB RAM, display de 5.5 inc cu tehnologie Super AMOLED HD, cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080, Android 4.1 Jelly Bean, baterie de 3100 mAh.

Samsung Galaxy Note II impresionează prin dimensiunile sale, aplicațiile și software-ul inclus în plus față de alte telefoane cu Android, stylus, viteza cu care operează. Compania sud-coreeană colaborează excelent și cu operatori de telefonie, Note II îl găsiți la noi prin oferta Vodafone, Orange, Cosmote.

MarketOnline.ro vinde Note II la prețul de 2525 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×