Telecomanda TV Apple cu touchscreen descoperită Într-un brevet! Apple iTV vine În curând?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.137 ori
<b>Telecomanda TV Apple cu touchscreen descoperită Într-un brevet! Apple iTV vine În curând?</b>încă de când a apărut biografia oficială a lui Steve Jobs pe piața s-a vorbit despre un televizor Apple, care ar urma să fie lansat în acest an. Apoi au apărut diferite designuri și tentative de concepte pentru acest device, care a rămas...

încă de când a apărut biografia oficială a lui Steve Jobs pe piața s-a vorbit despre un televizor Apple, care ar urma să fie lansat în acest an. Apoi au apărut diferite designuri și tentative de concepte pentru acest device, care a rămas totuși la nivel de idee. Un lucru e sigur: ne apropiem de lansarea unui iTV și acum a fost descoperită într-un brevet și o telecomandă TV Apple cu touchscreen.

Este vorba aici despre documentele asociate unui brevet din septembrie 2011, iar Apple afirma că o telecomandă tradiționala poate avea un număr mare de butoane cu funcții diferite, iar unele dintre acestea nici măcar nu vor fi utilizate vreodată. Gigantul din Cupertino dorește să evite aglomerația modalităților de control și vrea să ofere o experiență simplificată de control TV, să evite confuzia și totul pe baza unui device cu rol de telecomandă touch.

Interfața acestui gadget va fi simplista și poate fi programată de către utilizator, în funcție de scopul device-ului. E posibil chiar că acest produs Apple să fie de fapt o telecomandă universală, care va interacționa fără probleme și cu alte iDevice-uri. Există și zvonuri că Apple ar plănui să includă Siri în telecomanda, pentru a-i crește utilitatea. Având în vedere că și televizorul Apple despre care se vorbește atât de mult ar urma să vină cu Siri, iar Apple iPhone dispune de aplicații cu rol de telecomandă chiar nu văd utilitatea acestui gadget, care probabil va rămâne la nivel de brevet.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×