Apple Store unic construit la Istanbul! Vrem și În România!

Autor:  | Publicat în:  Apple 929 ori
<b>Apple Store unic construit la Istanbul! Vrem și În România!</b>CEO-ul Apple, Tim Cook a confirmat că un nou Apple Store cu design unic va fi construit la Istanbul. Vestea vine după ce oficialul companiei din Cupertino s-a întâlnit cu președintele turc, Abdullah Gul. &nbsp; Nouă structură a producătorului lui...

CEO-ul Apple, Tim Cook a confirmat că un nou Apple Store cu design unic va fi construit la Istanbul. Vestea vine după ce oficialul companiei din Cupertino s-a întâlnit cu președintele turc, Abdullah Gul.

Nouă structură a producătorului lui iPhone va fi diferite de celelalte de pe glob. Magazinul va fi deschis în luna aprilie, iar Turcia e o piață importantă pentru Apple, mai ales după ce statul turc a cumpărat 10 milioane de iPad-uri pentru sistemul de educație. Gurile rele afirma că deschiderea unui magazin regional Apple ar fi fost una dintre condițiile pentru a încheia contractul legat de tablete.

Noul Apple Store va fi integrat într-un mall din partea estică a orașului Istanbul și va avea o intrare dreptunghiulară din sticlă. Clădirea va avea două etaje sub pământ și sunt tare curios cu ce ne vor șoca Apple și constructorii turci. Dacă se poate la răsărit, de ce nu se poate și în România?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×