Apple testează deja iOS 6.0 pe următorul iPad?

1.152 ori
<b>Apple testează deja iOS 6.0 pe următorul iPad?</b>Dacă ieri am aflat că următorul iPad s-ar putea numi iPad HD și nu iPad 3, astăzi se pare că avem informații despre iOS 6.0. Informațiile vin din logurile unor servere, care arata urme ale operării unor terminale cu rezoluții de 2048 x 1536...

Dacă ieri am aflat că următorul iPad s-ar putea numi iPad HD și nu iPad 3, astăzi se pare că avem informații despre iOS 6.0. Informațiile vin din logurile unor servere, care arata urme ale operării unor terminale cu rezoluții de 2048 x 1536 pixeli, adică noul iPad.

Interesant e faptul ca aceleași loguri confirma și utilizarea lui iOS 6.0 pe noua tableta. Informațiile ne vin de la Ars Technica, o sursă destul de sigură când vine vorba de scăpări de acest gen. în ultima lună 365 conexiuni către acest site au fost realizate folosind device-uri cu rezoluții de 2048 x 1536 pixeli. Numărul pare mult prea mare, având în vedere cât de puține display-uri cu astfel de rezoluții există, dar dacă luăm în calcul un laborator întreg de teste Apple și câteva zeci sau sute de angajați, totul are sens.

Datele despre iOS 6.0 au rezultat din varianta de browser pe care a fost încărcat Ars Tehnică, iar noul Safari se pare că va avea un upgrade WebKit. Nu avem prea multe detalii despre următorul release iOS, cel puțin nu de la Apple și așteptam mai degrabă debutul lui iOS 5.1, decât iOS 6.0. E posibil să vedem totuși un preview pentru noul sistem de operare miercurea viitoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×