MWC 2012: PowerTrekk - Încărcător telefoane pe bază de hidrogen (video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.159 ori
<b>MWC 2012: PowerTrekk - Încărcător telefoane pe bază de hidrogen (video)</b>Zsolt a dat la MWC Barcelona de o soluție inedită și inovatoare pentru încărcarea telefoanelor mobile denumită PowerTrekk. Este și o soluție ecologică - bazată pe apă. Compania ce-l produce este din Suedia. &nbsp; Are un port USB la care poate...

Zsolt a dat la MWC Barcelona de o soluție inedită și inovatoare pentru încărcarea telefoanelor mobile denumită PowerTrekk. Este și o soluție ecologică - bazată pe apă. Compania ce-l produce este din Suedia.

Are un port USB la care poate fi conectat orice fel de aparat care are nevoie de energie. Funcționarea lui PowerTrekk are la bază separarea moleculelor de hidrogen și oxigen pentru a genera electricitate. Nu se poate spune că funcționează cu apă cu ci cu hidrogen, dar sună mai interesant dacă spui încărcărtor pe bază de apă față de hidrogen, pare o soluție ieftină.

Există și un pachet de combustibil care se înlocuiește. Bateria reîncărcată de PowerTrekk este similară cu un Li-ion de 1.600 mAh. Se poate dovedi util când pleci pentru un timp mai îndelungat de acasă și nu ai la îndemână o sursă de energie. Spre exemplu urci pe munte și ai nevoie să nu te lase smartphone-ul la jumătatea drumului.

Mai multe detalii în galeria foto și clipul video:

PowerTrekk

PowerTrekk

PowerTrekk

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×