Apple va anunța iPhone 5S În iunie și un model iPhone mai ieftin din plastic și fibră de sticlă, afirma analiștii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.109 ori
<b>Apple va anunța iPhone 5S În iunie și un model iPhone mai ieftin din plastic și fibră de sticlă, afirma analiștii</b>Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities ne servește porția de predicții de început de săptămână, de această dată legate de următorul iPhone. Rețineți un aspect aici: analistul are o reputație bună, deoarece predicțiile sale legate de...

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities ne servește porția de predicții de început de săptămână, de această dată legate de următorul iPhone. Rețineți un aspect aici: analistul are o reputație bună, deoarece predicțiile sale legate de Apple s-au adeverit mai mereu. Hai să vedem ce ne rezervă iPhone 5S!

Predicțiile expertului indică faptul că firma din Cupertino va anunța un nou iPhone în iunie, dar și un model mai ieftin de telefon, fabricat din material plastic și fibră de sticlă. Debutul în magazine va avea loc în iulie pentru ambele handseturi, se pare. Kuo prezice și că iPhone 5S va folosi o serie de tehnologii Apple de nouă generație, inclusiv un procesor Apple A7 și un nou tip de bliț (Smart Flash), care folosește LED-uri albe sau galbene pentru a produce fotografii de calitate.

în plus, ar urma să existe și un chip pentru autentificare pe bază de amprente, sistem încorporat în noul iPhone flagship. Aparent această tehnologie e asociată cu achiziția recentă a celor de la Apple: compania AuthenTec. iPhone 5S păstrează carcasa subțire din aluminiu a lui iPhone 5 și va include o baterie puțin mai mare, de 1600 mAh.

Modelul de iPhone mai ieftin va fi puțin mai greu și mai gros, va avea suport LTE și carcasa din fibră de sticlă și plastic. Credeți că va exista un astfel de handset?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×