Samsung Galaxy S IV va veni cu un sistem de urmărire a privirii pentru scroll În pagina

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.385 ori
<b>Samsung Galaxy S IV va veni cu un sistem de urmărire a privirii pentru scroll În pagina</b>încă dinainte să apară Samsung Galaxy S III se zvonea că acest telefon va veni cu un sistem care va permite scrolling-ul vertical într-o pagină pur și simplu prin urmărirea privirii utilizatorului. Dacă nu am primit așa ceva pe S III, poate că...

încă dinainte să apară Samsung Galaxy S III se zvonea că acest telefon va veni cu un sistem care va permite scrolling-ul vertical într-o pagină pur și simplu prin urmărirea privirii utilizatorului. Dacă nu am primit așa ceva pe S III, poate că S IV ne va oferi această dotare.

Cei de la New York Times au o sursă sigură, o persoană care a testat un Galaxy S IV și afirmă că handsetul vine cu o funcție de urmărire a privirii utilizatorului, pentru a stabili unde să facă scrolling în pagina. Aparent, informațiile vin chiar de la un angajat Samsung care a dorit să rămână anonim. Conceptul funcționează astfel: utilizatorul citește un articol și atunci când ochii săi ajung în partea inferioară a paginii software-ul va face scroll automat în jos pentru a dezvălui următoarele paragrafe.

Problema este că noi, utilizatorii de touchscreen ne-am obișnuit deja să dăm scroll și e ca un tic de care ne vom dezvăța cu greu. Sursa scăpării nu a dezvăluit ce fel de tehnologie va fi folosită pentru această detectare a privirii. Vă reamintim că pe 14 martie, la New York va avea loc debutul lui Galaxy S IV într-o conferință oficială. în ce privește tehnologia de mai sus, Samsung a înaintat o cerere de brevet în ianuarie pentru un așa numit "eye scroll", trademark-ul aplicându-se în Statele Unite.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×