Cel mai mic și ușor telefon din lume lansat În Japonia; E aproape cât o bomboană!

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.296 ori
<b>Cel mai mic și ușor telefon din lume lansat În Japonia; E aproape cât o bomboană!</b>Operatorul japonez Wilcom a lansat un nou telefon numit Phone Strap 2 WX06A, dar cel mai interesant aspect aici e faptul că acest model e cel mai mic și ușor telefon din lume. El măsoară 10.7 mm în grosime și cântărește doar 32 de grame, cam de...

Operatorul japonez Wilcom a lansat un nou telefon numit Phone Strap 2 WX06A, dar cel mai interesant aspect aici e faptul că acest model e cel mai mic și ușor telefon din lume. El măsoară 10.7 mm în grosime și cântărește doar 32 de grame, cam de 3-4 ori mai puțin decât orice telefon modern de care ați auzit.

Phone Strap 2 vine cu un display de 1 inch, dispune de senzor infraroșu și afișează mailuri în format text simplu. Evident, handsetul nu vine cu camera, iar bateria sa de mici dimensiuni asigura doar 2 ore de convorbiri și 300 de ore de funcționare în standby. Inițial se vor fabrica doar 12.000 de unități ale terminalului, disponibile pe roz, alb și negru, iar din păcate nu avem și un preț pentru acest nou venit.

Evident, mă aștept ca prețul să fie foarte mic, poate undeva la 50 de dolari. Acest telefon permite realizarea unor acțiuni de bază, precum trimiterea de mesaje text, realizarea de apeluri și citirea de mailuri. șansele sunt mai minuscule decât telefonul că el să ajungă vreodată în Europa... Credeți că vom vedea vreodată și un smartphone atât de mic, eventual unul cu proiectoare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×