Apple va detine 35% din piata telefoanelor cu touchscreen din SUA in 2008

Autor:  | Publicat în:  Apple 891 ori
<b>Apple va detine 35% din piata telefoanelor cu touchscreen din SUA in 2008</b>Strategy Analytics ne informeaza ca iPhone-ul va face ca Apple sa detina 35% din piata de telefoane mobile cu touchscreen din SUA pana la finalul acestui an. Bonny Joy, analist de la Strategy Analytics a afirmat ca Apple iPhone va fi prezent sub forma a...

Strategy Analytics ne informeaza ca iPhone-ul va face ca Apple sa detina 35% din piata de telefoane mobile cu touchscreen din SUA pana la finalul acestui an.

Bonny Joy, analist de la Strategy Analytics a afirmat ca Apple iPhone va fi prezent sub forma a 6.3 milioane de unitati dintre cele 18.1 milioane de telefoane cu touchscreen vandute in SUA in perioada ianuarie-decembrie 2008. Analistii afirma ca lansarea lui iPhone 3G la un pret atat de atractiv in data de 11 iulie va creste volumul de vanzari al telefoanelor cu touchscreen in cea de-a doua jumatate a anului.

Neil Mawston, director al Strategy Analytics afirma ca Apple detine o pozitie importanta pe piata telefoanelor cu touchscreen, dar nici competitia sa nu sta cu mainile in san. Samsung si LG includ deja in oferta lor numeroase modele de telefoane dotate cu touchscreen si populare, cum sunt Instinct sau Voyager. Si asta in vreme ce Nokia si RIM (BlackBerry) vor lansa propriile handseturi cu display-uri touch, in urmatoarele luni, sub numele de Thunder si Tube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×