BlackBerry-ul cu touchscreen are o super-tastatura/Blackberry-ul cu touchscreen n-are o super-tastatura

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.036 ori

Acum in pragul lansarii lui iPhone este usor sa devii confuz, mai ales cand ai in fata un flux de informatii impresionant, comunicandu-ti uneori vesti contradictorii. Astfel, ii vedem pe cei de la Engadgetmobile prezentandu-ne o tastatura "geniala"...

Acum in pragul lansarii lui iPhone este usor sa devii confuz, mai ales cand ai in fata un flux de informatii impresionant, comunicandu-ti uneori vesti contradictorii. Astfel, ii vedem pe cei de la Engadgetmobile prezentandu-ne o tastatura "geniala" virtuala a lui BlackBerry Thunder 9500, pentru ca a doua zi sa afirme ca procesul de dezvoltare a acesteia este in urma din cauza a numeroase buguri si probleme.

BlackBerry Thunder, are sau nu tastatura ?

In data de 8 iulie Engadgetmobile ne informa ca primul BlackBerry cu touchscreen va sosi cu o tastatura virtuala performanta, ce o va imita perfect pe cea fizica. Se mentionau tehnologii ca feedback haptic localizat, care permite apasarea ecranului, avand ca rezultat o vibratie sau un sunet de click. In plus aflam ca exista optiunea afisarii tastaturii sub forma unui full QWERTY clasic sau a unui SureType, in functie de orientarea telefonului. Superb nu-i asa?

Doar ca, in data de 9 iulie Engadgetmobile schimbase tonul, citandu-i pe cei de la Boy Genius si afirmand ca BlackBerry Thunder este foarte in urma cu procesul de dezvoltare. Aflam si ca acest terminal nu este gata pentru lansarea comerciala si ca exista probleme la apasarea tastelor virtuale. Timpii de raspuns ai interfatei sunt dezamagitori, clickurile nu functioneaza, iar drag and drop-ul nu reactioneaza. Ce sa mai credem acum?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×