Aproape "toți pământenii sunt abonați" la servicii de telefonie, conform unui studiu al Națiunilor Unite

Autor:  | Publicat în:  Statistici 833 ori
<b>Aproape "toți pământenii sunt abonați" la servicii de telefonie, conform unui studiu al Națiunilor Unite</b>Un studiu recent publicat de către Națiunile Unite include o serie de cifre spectaculoase cu privire la ascensiunea numărului de abonamente la servicii mobile. Se pare că numărul de abonamente va ajunge la aproximativ 6.8 miliarde până la finalul...

Un studiu recent publicat de către Națiunile Unite include o serie de cifre spectaculoase cu privire la ascensiunea numărului de abonamente la servicii mobile. Se pare că numărul de abonamente va ajunge la aproximativ 6.8 miliarde până la finalul anului.

în condițiile în care populația globală este de puțin peste 7 miliarde, acest număr este foarte impresionant, mai ales că prin 2005 numărul de abonamente ajunsese undeva între 2 și 3 miliarde. Deja în 2011 91 de țări aveau mai multe telefoane mobile decât locuitori și din câte țin minte și noi semnalăm asta într-un articol cu privire la piața din România, cu câțiva ani în urmă.

Toată America Latină are peste un telefon de persoană, în vreme ca Macao și Hong Kong au peste 2 telefoane pe cap de locuitor. Creșterea e mult mai pregnantă în țările în tranziție, astfel că în Kuwait de exemplu abonamentele la telefonie mobilă s-au înmulțit de 4 ori din 2008. Cu atât de multe telefoane nu putem decât să ne întrebăm "ce ne-am face dacă teoria conform căreia telefoanele pot cauza câner ar fi reală?".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×