iPhone 5S ar putea dispune de tehnologia LTE-A

Autor:  | Publicat în:  Apple 912 ori
<b>iPhone 5S ar putea dispune de tehnologia LTE-A</b>Un director executiv al companiei&nbsp;SKT Telecom, care a preferat să rămână anonim, a confirmat că cei din cadrul companiei au avut discuții de negociere cu firma&nbsp;Apple&nbsp;în legătură cu o versiune LTE-A a viitorului iPhone. Declarația...

Un director executiv al companiei SKT Telecom, care a preferat să rămână anonim, a confirmat că cei din cadrul companiei au avut discuții de negociere cu firma Apple în legătură cu o versiune LTE-A a viitorului iPhone. Declarația oficială sună astfel : "Compania SK Telecom discută despre integrarea noii tehnologii LTE-A pe viitorul iPhone 5s. Suntem în mijlocul negocierilor."

 
Asta înseamnă că sud-coreeni vor beneficia în câteva luni de un iPhone 5s care va veni la pachet cu tehnologia LTE-A. Samsung deja a lansat recent un model LTE-A al lui Galaxy S4 în Coreea de Sud. Numeroși clienți au fost nemulțumiți de faptul că au achiziționat noul Galaxy S4 fără această tehnologie, dar Samsung a decis că vârful lor de gamă trebuie să facă față concurenței, motiv pentru care au făcut acest upgrade foarte rapid după lansarea lui Galaxy S4.
 
Noua tehnologie LTE-Advanced permite viteze duble de transfer de date față de tehnologia 4g actuală. Vitezele de download ajung până la 150 mbps, ceea ce înseamnă că un film de 800 mb se poate descărca în nu mai puțin de 43 de secunde. Momentan serviciul este disponbil doar în Coreea de Sud, dar probabil se va extinde cât de curând și în alte țări. 
 
Directorul executiv al SKT Telecom mai afirmă că Apple ar putea folosi tehnologia Qualcomm pe iPhone-ul cu LTE-A. Ne îndoim de faptul că Apple va renunța la cipurile proprii în favoarea lui Snapdragon 800, dar mai avem de așteptat până vom afla aceste specificații hardware.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×