Nokia 801T, un nou cameraphone de 8 megapixeli cu ecran touch de 4 inch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.341 ori
<b>Nokia 801T, un nou cameraphone de 8 megapixeli cu ecran touch de 4 inch</b>Ca de obicei chinezii primesc tot ce e mai bun și nou, cum ar fi telefonul Nokia 801T, pe care îl puteți admira mai jos. Acest terminal a sosit deocamdată doar în China și este un device full touch cu cameră de 8 megapixeli EDoF (extended depth of...

Ca de obicei chinezii primesc tot ce e mai bun și nou, cum ar fi telefonul Nokia 801T, pe care îl puteți admira mai jos. Acest terminal a sosit deocamdată doar în China și este un device full touch cu cameră de 8 megapixeli EDoF (extended depth of field) și ecran touch de 4 inch.

Handsetul ajunsese deja pe web cu ceva timp în urmă prin intermediul unei scăpări a unei schițe a lui Nokia 801T și trebuie să recunosc că telefonul arată mai bine în imagine decât în schița inițială. Acest nou model Nokia rulează Symbian Anna și folosește un ecran nHD Clear Black LCD, în vreme ce procesorul sau este un ARM11 de 680 MHz (single core) cu accelerator grafic și suport OpenVG 1.1 și OpenGL ES 2.0. Terminalul cântărește 170 de grame, măsoară 12.75 mm în grosime, deci nu este chiar cel mai subțire și ușor model din lume, asta e sigur.

Alte dotări ale acestui nou venit pe care sper să îl vedem și în România includ un accelerometru, busolă, A-GPS, Nokia Maps 3.0, senzor de proximitate și punctul său forye - cameră de 8 megapixeli (f/2.8, 50 cm to infinity (EDoF), care vine cu suport pentru captură video 720p la 30 fps. Mai avem la dispoziție și o cameră frontală VGA, 256 MB RAM, slot microSD, Bluetooth 3.0, NFC și o baterie de 1300 mAh care oferă 5.7 ore de convorbiri GSM. Se pare că telefonul ar avea și o antenă TV, o funcție foarte populară în China.

Cu un preț accesibil, acest model Symbian ar putea deveni un hit, atât în Asia, cât și în Europa.

Nokia 801T, un nou cameraphone de 8 megapixeli cu ecran touch de 4 inch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×