AROBS Transilvania anunța lansarea a două noi tablete Smailo: Web Energy 8 și Web Energy 9.7

Autor:  | Publicat în:  AROBS 1.232 ori
<b>AROBS Transilvania anunța lansarea a două noi tablete Smailo: Web Energy 8 și Web Energy 9.7</b>La puțin timp după ce am aflat că AROBS va fi distribuitor exclusiv în România pentru tabletele franțuzești Archos, iată că aceeași firmă ne oferă două noi tablete sub brandul Smailo. Noile modele sunt Smailo Web Energy 8 și Smailo Web...

La puțin timp după ce am aflat că AROBS va fi distribuitor exclusiv în România pentru tabletele franțuzești Archos, iată că aceeași firmă ne oferă două noi tablete sub brandul Smailo. Noile modele sunt Smailo Web Energy 8 și Smailo Web Energy 9.7.

Terminalele sunt dotate cu procesoare dual core, iar pentru cei care au nevoie de mai multe detalii, AROBS este un producător de soluții software și distribuitor de sisteme de navigație GPS și tablete. Noile tablete rulează Android 4.1 Jelly Bean și oferă acces la servicii de socializare și un suport variat pentru fișiere multimedia.

AROBS Transilvania anunța lansarea a două noi tablete Smailo: Web Energy 8 și Web Energy 9.7

Smailo Web Energy 8 este dotată cu un CPU dual core ARM Cortex A9 3066 de 1.5 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Tableta încorporează un ecran de 8 inch cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli și este descrisa ca un device de pe care îți poți desfășura munca ușor. Modelul Web Energy 9.7 încorporează un ecran capacitiv de 9.7 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, contrast bun și unghiuri largi de vizualizare.

Dotările sale includ și 8 GB memorie internă, slot microSD, port mini HDMI, iar ambele tablete oferă WiFi și suport 3G. Modelul de 8 inch costă 649 lei, iar cel de 9.7 inch 899 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×