Așa arată iOS 7.0 conform unor scăpări de ultim moment!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.686 ori
<b>Așa arată iOS 7.0 conform unor scăpări de ultim moment!</b>Mai sunt doar câteva ore până ce Apple ne va prezenta iOS 7.0, un update de OS X și probabil un nou MacBook și că de obicei avem și câteva scurgeri de informații pe ultima sută de metri. E vorba evident despre anunțul zilei, iOS 7 și noua sa...

Mai sunt doar câteva ore până ce Apple ne va prezenta iOS 7.0, un update de OS X și probabil un nou MacBook și că de obicei avem și câteva scurgeri de informații pe ultima sută de metri. E vorba evident despre anunțul zilei, iOS 7 și noua sa interfață.

Până acum două cuvinte au fost definițiile cheie pentru acest OS: "plat" și "monocrom", iar acum avem și o presupusă captură de ecran pe care să o asociem cu aceste cuvinte. Ce știm e că noul OS va fi mat, deci mai puțin glossy, plus că va adopta un set total nou de iconuri. Ce vedeți aici nu este propriu zis o captură, ci pur și simplu cineva de la 9to5Mac a avut ocazia să vadă iOS 7.0, apoi a făcut din memorie aceasta randare.

Așa arată iOS 7.0 conform unor scăpări de ultim moment!

Ce înseamnă "plat"? Faptul că acel efect 3D al iconurilor va dispărea, în favoarea unui look mai pragmatic. Observați că bară de semnal e acum compusă din puncte, iar iconul Photos s-a transformat dintr-o imagine cu floarea soarelui într-o floare de culoarea curcubeului. iTunes va fi mov cu o tentă de alb acum, camera va adopta un icon gri, iar iconul busola va fi mai întunecat și mai plat. Iconul Safari va semăna cu cel al browserului de pe Mac, iar Game Center va fi o colecție de cercuri colorate.

O părere sinceră? Nu prea îmi plac aceste schimbări, care par mai degrabă un regres decât un progres... Vouă cum vi se par?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×