Posibilă ramă de iPhone 5S fotografiată la o fabrică Foxconn

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.461 ori
<b>Posibilă ramă de iPhone 5S fotografiată la o fabrică Foxconn</b>Azi e ziua cea mare a lui WWDC 2013, dar șansele să vedem un nou iPhone sau iPad astăzi sunt infime. în schimb, ne pregătim pentru lansarea handsetului Apple cândva la toamnă, iar până atunci analizăm cu atenție scurgeri de informații și...

Azi e ziua cea mare a lui WWDC 2013, dar șansele să vedem un nou iPhone sau iPad astăzi sunt infime. în schimb, ne pregătim pentru lansarea handsetului Apple cândva la toamnă, iar până atunci analizăm cu atenție scurgeri de informații și imagini precum cea de mai jos.

Vă reamintesc că Tim Cook, CEO Apple este cel care a afirmat că abia la toamnă vom vedea iHardware nou. Revenind la imaginile din acest articol, ele reprezintă rama lui iPhone 5S, conform surselor. Fotografiile ar fi fost realizate la o linie de asamblare Foxconn și aparent ar exista indicii cu privire la o cameră mai mare, eventual una de 12 megapixeli.

Posibilă rama de iPhone 5S fotografiată la o fabrică Foxconn

Site-ul francez nowhereelse.fr e în spatele acestei scăpări, acesta fiind foarte activ și anul trecut când venea vorba de scăpări legate de iPhone 5. Se pare că ramele terminalelor de acest gen sunt produse cu mult timp în avans și trebuie să menționăm că aceasta nu e singura componenta de iPhone 5S pe care am văzut-o în această lună. Săptămâna trecută aruncam o privire asupra unor butoane și părți ale motherboard-ului de pe viitorul smartphone.

iPhone 5S

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×