Așa arată panoul frontal de iPhone 5! Aflăm și că a Început producția terminalului!

1.389 ori
<b>Așa arată panoul frontal de iPhone 5! Aflăm și că a Început producția terminalului!</b>încă o săptămână și încă o serie de zvonuri despre iPhone 5. Dacă nu v-ați săturat să auziți despre primul iPhone cu diagonală mai mare de 3.5 inch, astăzi avem informații proaspete pentru voi și evident și imagini. Ceea ce vedeți mai...

încă o săptămână și încă o serie de zvonuri despre iPhone 5. Dacă nu v-ați săturat să auziți despre primul iPhone cu diagonală mai mare de 3.5 inch, astăzi avem informații proaspete pentru voi și evident și imagini. Ceea ce vedeți mai jos este o fotografie cu două panouri frontale ale noului terminal.

E vorba aici despre un singur panou, întors pe față și pe dos în aceste imagini. De remarcat aspectul widescreen și lungimea acestui panou și camera Facetime centrată deasupra difuzorului pentru convorbiri. Pe iPhone 4S zona de deasupra difuzorului pentru convorbiri este dedicată senzorilor, care au fost acum mutați acolo unde se afla webcamul înainte. în afară de aceste imagini avem și informații că a început producția terminalului și că lansarea va avea loc în toamnă.

și asta după ce aflam cu câteva zile în urmă că de fapt noul iPhone ar putea sosi în august. Așteptați-vă la câteva săptămâni de informații contradictorii, zvonuri incredibile, scăpări reale sau mai puțin reale, concepte trecute drept iPhone-uri reale și alte aspecte a ceea ce americanul numește "hype".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×