Mirrors Edge - joc special pentru telefoanele Nokia Lumia

1.743 ori
<b>Mirrors Edge - joc special pentru telefoanele Nokia Lumia</b>Nu sunt prea multe jocuri portate pe Windows Phone care să atragă atenția. Nokia și EA au o înțelegere pentru 27 de jocuri care urmează a fi disponibile pe Windows Phone și vă dați seama că seria Lumia va avea exclusivitate la început. &nbsp;...

Nu sunt prea multe jocuri portate pe Windows Phone care să atragă atenția. Nokia și EA au o înțelegere pentru 27 de jocuri care urmează a fi disponibile pe Windows Phone și vă dați seama că seria Lumia va avea exclusivitate la început.

Primul dintre aceste jocuri este Mirrors Edge care s-a bucurat de succes și în App Store, pe telefoanele ce rulează iOS. Gameplay-ul este simplu. Trebuie să alergi pe acoperișul unor blocuri dintr-un mare oraș și să te ferești de obstacolele care apar în cale. Jocul costă 2.99 dolari și poate fi descărcat doar pe telefoanele Nokia Lumia. Nu am găsit vreo informație vis-a-vis de Lumia 610, să fie scos în față în sens negativ cum s-a întâmplat la Skype sau Tango.

Grafica jocului nu este prea complexă. Nici nu ar putea să fie așa din moment ce telefoanele Windows Phone de până acum se bazează pe un hardware mai vechi și maxim au ajuns să se laude cu procesoare single core la 1.4 GHz și Adreno 205 GPU. Nu mai amintesc de telefoanele Android care au ajuns la dual-core sau quad-core, Adreno 225 sau grafică cu mult mai puternică.

Presupun că Mirrors Edge poate fi jucat pe Lumia 610, 710, 800 și 900. îl vedeți pe un Lumia 900:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×