Aşa arată pliabilul viitorului de la Xiaomi, cu 3 ecrane (Video)

3.025 ori
<b>Aşa arată pliabilul viitorului de la Xiaomi, cu 3 ecrane (Video)</b>Evan Blass a rupt Internetul în două în ultimele ore, prin postarea pe Twitter a unui clip video fascinant. El prezintă un terminal pliabil, care se transformă fără efort din tabletă în telefon. Aparent ar fi un produs Xiaomi, dar nu știm cât

Evan Blass a rupt Internetul în două în ultimele ore, prin postarea pe Twitter a unui clip video fascinant. El prezintă un terminal pliabil, care se transformă fără efort din tabletă în telefon. Aparent ar fi un produs Xiaomi.

Xiaomi Fold

Înainte să întrebaţi, nu, nu ştim identitatea acestui device şi nu garantăm că e un Xiaomi. Ar putea fi un fals, ar putea fi un video editat în mod excelent, ar putea fi un prototip care nu vede lumina zilei niciodată. E uimitor cât de lin se face plierea celor două ecrane laterale in spatele celui principal, fără vreun feeling de fragilitate sau gesturi greoaie. În format tabletă nu vedem absolut nici o despicătură, sau între cele 3 secțiuni de ecran.

Xiaomi Fold

Posibil ca ecranele laterale să fie pliate puţin în sus şi curbate, încât să nu se vadă o adâncitură sau decupaj. Când sunt strânse ambele ecrane laterale rămânem cu un smartphone pe care l-aş estima undeva pe la 5 inch în diagonală şi cu muchii curbate. Interfaţa pare să fie de MIUI 10 (apare în Settings la final) şi include gesturi de navigare în stil iPhone X şi Android Pie.

Xiaomi Fold

Judecând după modul în care se alipesc porţiunile laterale în spate, aş spune şi că device-ul nu e chiar gros. Şi muchiile de sus şi jos sunt foarte subţiri, ceea ce e iar impresionant. Acesta ar putea fi un Xiaomi Fold care să ne fure privirea la MWC 2019, sau poate ceva mai târziu, dacă prototipul nu e gata luna viitoare.

Acest device arată de vreo 6 ori mai bine decât prototipul Samsung de la SDC 2018. Aşteptăm răspunsul rivalilor şi parcă încep să mă atragă telefoanele pliabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×