Telefonul flexibil pregătit de Lenovo își face apariția într-un clip hands-on; Ar putea debuta luna viitoare

1.863 ori
<b>Telefonul flexibil pregătit de Lenovo își face apariția într-un clip hands-on; Ar putea debuta luna viitoare</b>În vreme ce Huawei a confirmat faptul că amână lansarea primului său telefon pliabil datorită unor cauze necunoscute, iată că Lenovo profită de momentul creat pentru a aduce pe piață un astfel de model. Interesant este faptul că și Samsung

Pe neașteptate vedem astăzi un scurt clip hands-on cu telefonul flexibil pregătit de către Lenovo, smartphone care în varianta de față ni se prezintă sub forma unui prototip nu tocmai arătos la prima vedere. Aici avem parte de o abordare ceva mai diferită față de cele dezvăluite de către alte brevete ajunse online, telefonul optând pentru un format lung de tip telecomandă și pentru un mecanism flexibil.

Aparent, ecranul smartphone-ului se poate îndoi până la 90 grade - la mijloc fiind implicat și un fuzelaj flexibil. Se pare că deasupra ecranului avem parte de sticlă, în vreme ce display-ul în sine este protejat de un strat de policarbonat special. Dacă vă amintiți Lenovo a prezentat un telefon flexibil în 2016 sub formă de prototip, acela având mai multe puncte de pliere și nu unul singur precum aici.

Lenovo

Vedeți clipul de la prezentarea cu pricina mai jos, acel model având abilitatea de a se plia și folosi pe post de smartwatch. Lenovo este rezervată în a dezvălui mai multe detalii despre acest dispozitiv, dar postarea de pe Weibo indică faptul că lansarea va sosi în luna octombrie, semn că nu mai avem mult de așteptat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×