Sony Ericsson Satio, scos din cutie in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.832 ori
<b>Sony Ericsson Satio, scos din cutie in fata camerei (Video)</b>Sony Ericsson Satio, cunoscut si ca Idou este primul telefon cu camera de 12 megapixeli al celor de la SE, iar terminalul tocmai a fost filmat in vreme ce era scos din cutie de catre un norocos prim posesor/tester. Experienta de unboxing a avut loc pentru...

Sony Ericsson Satio, cunoscut si ca Idou este primul telefon cu camera de 12 megapixeli al celor de la SE, iar terminalul tocmai a fost filmat in vreme ce era scos din cutie de catre un norocos prim posesor/tester.

Experienta de unboxing a avut loc pentru toate cele 3 variante de culoare ale lui Satio, cu accentul pe cea de culoare rosie. Aflam si ca accesoriile din interiorul cutiei vor fi diferite, in functie de tara in care este comercializat handsetul. Acelasi clip arata faptul (bizar) ca persoanele care filmeaza sunt mai degraba incantate de culoarea cutiei decat de Sony Ericsson Satio, dar probabil entuziasmul dispare odata ce petreci prea mult timp cu telefonul.

Va reamintim ca Satio a fost anuntat in luna februarie a acestui an si ca va fi lansat oficial in aceasta luna. El este dotat cu un display TFT touchscreen de 3.5 inchi, cu rezolutie de 360 x 640 pixeli, accelerometru, memorie interna de 128 MB, slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB si o camera de 12 megapixeli, cu autofocus, blitz Xenon, inregistrare video VGA la 30 fps, geotagging, detectare faciala si touch focus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×