Ashton Kutcher În pielea lui Steve Jobs, comparat cu fotografii vechi de 30 de ani

1.238 ori
<b>Ashton Kutcher În pielea lui Steve Jobs, comparat cu fotografii vechi de 30 de ani</b>Acum că filmul despre viața lui Steve Jobs în care joacă Ashton Kutcher a fost terminat, avem și câteva scăpări de cadre și imagini, care ne permit să comparăm vedeta de la Hollywood cu fostul CEO Apple. Filmul se lansează în aprilie și se...

Acum că filmul despre viața lui Steve Jobs în care joacă Ashton Kutcher a fost terminat, avem și câteva scăpări de cadre și imagini, care ne permit să comparăm vedeta de la Hollywood cu fostul CEO Apple. Filmul se lansează în aprilie și se va numi jOBS.

în imaginile din acest articol îl vedeți pe Kutcher în ipostaze similare cu Jobs, întărind încă o dată ideea că el aduce foarte mult cu faimosul boss Apple. Diferența e că actorul pare mai natural în cămașă și cravată, față de Jobs, care știam că ura acest gen de îmbrăcăminte și prefera ceva mai lejer. Actorul care îl joacă pe Steve Wozniak, co-fondator Apple nu prea impresionează, dar să îl vedem întâi pe ecrane. Pentru cei care vor să știe, e vorba despre Josh Gad.

Ultima imagine de mai jos, cea cu jumătate Steve, jumătate Ashton mi se pare genială. Asta dovedește că la urma urmei când distribui un actor e mai ușor ca el să semene cu personajul jucat de la Mama Natură și să nu fie nevoie de proteze și machiaje pentru a-l face să semene. și trebuie menționat și că Ashton Kutcher a pus pe picioare un startup sau două și e implicat activ în lumea tehnologiei. Se pare că actorii care joacă în aceste filme legate de tehnologie își iau în serios rolul și după ce Justin Timberlake a jucat în The Social Network, acum a contribuit foarte mult la noul look al lui Myspace.

jOBS

jOBS

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×