Google Project Glass implică acum și o tastatură QWERTY proiectată pe mâna utilizatorului

1.134 ori
<b>Google Project Glass implică acum și o tastatură QWERTY proiectată pe mâna utilizatorului</b>în 2012 am fost cu toții fascinați de Google Project Glass, ochelarii high tech de la Google care veneau cu realitate augmentată și un sistem complet nou de control. Ei se vor a fi un înlocuitor pentru smartphone-uri, iar acum avem o inovație...

în 2012 am fost cu toții fascinați de Google Project Glass, ochelarii high tech de la Google care veneau cu realitate augmentată și un sistem complet nou de control. Ei se vor a fi un înlocuitor pentru smartphone-uri, iar acum avem o inovație asociată acestui sistem.

Cei de la Engadget au descoperit un brevet care indică faptul că Google ar lucra la o tehnologie pentru Project Glass, care implică proiectarea unei tastaturi full QWERTY pe brațul utilizatorului. E vorba aici despre un mic proiector laser montat pe rama ochelarilor și care realizează proiecția QWERTY pe o suprafață. O cameră încorporată în ochelari va înregistra ce scrie utilizatorul pe tastatura proiectată, oferindu-i șansă de a "tasta" direct pe propriul braț, pe pereți sau pe orice suprafață.

știu că sună SF un astfel de concept, dar va trebui să mai așteptăm până ce el va deveni realitate. Recent Google a recunoscut că mai are de lucru la capitolul interacțiune dintre utilizator și ochelari, pentru a nu-i afecta activitățile zilnice persoanei și a nu o face să se împiedice pe stradă, de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×