Asistentul personal AVI ajunge pe toate telefoanele Allview X4 Soul

1.080 ori
<b>Asistentul personal AVI ajunge pe toate telefoanele Allview X4 Soul</b>Începând din această săptămână asistentul vocal Allview AVI își face apariția pe toate telefoanele Allview din seria X4 Soul, printre acestea fiind menționate următoarele: X4 Soul Xtreme, X4 Soul, X4 Soul Style, X4 Soul Lite, dar și modele

Allview a anunţat în această săptămână extinderea suportului pentru asistentul său personal AVI pe toate telefoanele Allview X4 Soul. Până acum rula pe terminalele Allview X4 Soul Infinity şi a primit în această lună o actualizare importanta.

Allview

Am avut un articol aici, în care îi detaliam noile funcţii, menţionând şi faptul că a primit o interfaţă proaspătă, şi iconografie mai glossy şi modernă. AVI este disponibil în 3 limbi, romana, engleză şi poloneză şi poate învăţa din contextul în care este utilizat. Până acum se găsea pe telefoanele Allview X4 Soul Infinity, X4 Soul Vision şi V3 Viper.

Începând din această săptămână AVI poate fi folosit pe următoarele telefoane:

  • Allview X4 Xtreme
  • Allview X4 Soul
  • Allview X4 Soul Style
  • Allview X4 Soul Lite
  • Allview X4 Soul Mini s
  • Allview X4 Soul Mini

Allview a mai promis că asistentul său va fi în curând disponibil şi pe alte terminale high end din portofoliul său. Allview AVI a primit odată cu cea mai nouă versiune şi capacitatea de a adăuga obiecte pe o listă de cumpărături, de a scrie mesaj cuiva pe Whatsapp după dictare şi are integrare cu Wikipedia, horoscop şi calendarul de sărbători creştine.

Din ce am văzut e integrat şi în zona de notificări cu recomandări legate de vreme şi modul de utilizare a telefonului, deci a devenit şi mai inteligent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×