Telefoane cu branding BlackBerry şi tastaturi fizice gata de debut la CES 2017; Mercury deschide epoca TCL-BlackBerry

1.353 ori
<b>Telefoane cu branding BlackBerry şi tastaturi fizice gata de debut la CES 2017; Mercury deschide epoca TCL-BlackBerry</b>TCL este numele unei alte companii ce și-a anunțat prezența la CES 2017, firmă ce pregătește lansarea unui smartphone BlackBerry cu tastatură qwerty. Acest din urmă terminal este cunoscut sub numele de cod Mercury și teoretic ar trebui să fie ultimul

Suntem în marea săptămână a debutului lui CES 2017, la pachet cu o serie de lansări ale unor companii de top, iar mai nou printre ele apare şi brandul BlackBerry. Spunem brandul şi nu compania, pentru că BB şi-a anunţat retragerea de pe piaţa smartphone şi recurgerea la outsourcing la finalul anului trecut. 

Chinezii de la TCL, cei care de altfel au preluat şi Alcatel se vor ocupa de producţia viitoarelor terminale BlackBerry. Parteneriatul dintre TCL şi BB a fost finalizat în decembrie, iar fructul acestuia va fi un produs prezentat la CES 2017. Se pare că ar fi vorba despre modelul scăpat drept BlackBerry Mercury în trecut şi el a primit şi un preview video de la preşedintele TCL, Steve Cistulli.

Pe Mercury îl ştim de ceva vreme, ca subiect de zvonuri, iar el ar trebui să vină cu o tastatură fizică, dar şi un ecran de 4.63 inch cu rezoluţie atipică de 1620 x 1080 pixeli. În plus, vom primi un procesor Qualcomm Snapdragon (generaţie neclară încă), plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare. De menţionat că Mercury nu e chiar primul telefon realizat de TCL şi BlackBerry, care au colaborat şi la realizarea lui DTEK50 şi DTEK60.

Va fi un CES 2017 foarte interesant, asta e sigur şi un nou capitol din istoria BlackBerry se va scrie cu această ocazie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×