Astăzi se lansează BlackBerry 10 OS și noi terminale RIM; Iată detalii despre marele eveniment!

1.235 ori
<b>Astăzi se lansează BlackBerry 10 OS și noi terminale RIM; Iată detalii despre marele eveniment!</b>Dacă azi e 30 ianuarie, înseamnă că e marea zi a debutului lui BlackBerry 10 OS și a terminalelor Z10 și X10, primele modele cu acest OS la bord. Evenimentul are loc la ora locală a României 17.00, deci mai avem de așteptat puțin până la...

Dacă azi e 30 ianuarie, înseamnă că e marea zi a debutului lui BlackBerry 10 OS și a terminalelor Z10 și X10, primele modele cu acest OS la bord. Evenimentul are loc la ora locală a României 17.00, deci mai avem de așteptat puțin până la anunțarea platformei. Aveți aici un live stream, care va intra în acțiune în direct de la New York în curând.

Aflați și că aceste două noi telefoane vor intra foarte rapid în oferta operatorilor și retailerilor, imediat după lansare, cel puțin așa afirmă zvonurile. Se vehiculează un preț de 560 de euro pentru BlackBerry Z10, flagshipul cu noul OS la bord, terminal dotat cu ecran HD de 4.2 inch, design atractiv, camera de 8 MP și procesor dual core. BlackBerry X10 se remarcă prin tastatura sa fizică și un design clasic pentru BlackBerry-uri, în formatul deja consacrat, ușor lat și cu stil business.

Zvonurile afirmă că am putea vedea și o tabletă prezentată tot azi sau în viitorul apropiat și nu ar strica un nou PlayBook cu BB 10 OS de această dată, de vreme ce primul model s-a vândut destul de bine. Mai multe detalii și mai ales prețuri și date de lansare aflăm la ora 17.00. Aștept cu nerăbdare să văd care sunt și specificațiile finale ale lui BlackBerry X10, puțin mai misterios decât Z10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×