ASUS ar putea opta pentru chip-uri Qualcomm pe viitoarele terminale ZenFone din categoria mid-range

Autor:  | Publicat în:  Asus 736 ori
<b>ASUS ar putea opta pentru chip-uri Qualcomm pe viitoarele terminale ZenFone din categoria mid-range</b>ZenFone 2 este unul dintre primele terminale de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli ce impresionează &icirc;n condiții low-light, iar la pachet avem parte și de un procesor Intel. Cu toate acestea, pe viitor, Asus ar...

ZenFone 2 este unul dintre primele terminale de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli ce impresionează în condiții low-light, iar la pachet avem parte și de un procesor Intel. Cu toate acestea, pe viitor, Asus ar putea renunța la chip-urile Intel în favoarea unor produse rivale de la Qualcomm.

Declarația în cauză a fost făcută recent de către Jerry Shen, CEO-ul Asus, acesta confirmând faptul că noile smartphone-uri Asus din categoria mid-range vor sosi la pachet cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 615 pe viitor, în timp ce produsele doar produsele high-end vor beneficia de procesoare Intel.

De asemenea, au fost oferite și unele indicii cu privire la posibilitatea integrării unui senzor de amprente pe flagship-ul ZenFone 3, device ce ar putea debuta anul viitor în cadrul târgului de tehnologie CES din Las Vegas.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×