ASUS ar putea opta pentru chip-uri Qualcomm pe viitoarele terminale ZenFone din categoria mid-range

Autor:  | Publicat în:  Asus 752 ori
<b>ASUS ar putea opta pentru chip-uri Qualcomm pe viitoarele terminale ZenFone din categoria mid-range</b>ZenFone 2 este unul dintre primele terminale de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli ce impresionează &icirc;n condiții low-light, iar la pachet avem parte și de un procesor Intel. Cu toate acestea, pe viitor, Asus ar...

ZenFone 2 este unul dintre primele terminale de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli ce impresionează în condiții low-light, iar la pachet avem parte și de un procesor Intel. Cu toate acestea, pe viitor, Asus ar putea renunța la chip-urile Intel în favoarea unor produse rivale de la Qualcomm.

Declarația în cauză a fost făcută recent de către Jerry Shen, CEO-ul Asus, acesta confirmând faptul că noile smartphone-uri Asus din categoria mid-range vor sosi la pachet cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 615 pe viitor, în timp ce produsele doar produsele high-end vor beneficia de procesoare Intel.

De asemenea, au fost oferite și unele indicii cu privire la posibilitatea integrării unui senzor de amprente pe flagship-ul ZenFone 3, device ce ar putea debuta anul viitor în cadrul târgului de tehnologie CES din Las Vegas.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×