Surface Pro 4 detaliat de o scăpare din China, vine cu o carcasă mai subţire şi design fanless

1.028 ori
<b>Surface Pro 4 detaliat de o scăpare din China, vine cu o carcasă mai subţire şi design fanless</b>A venit şi momentul debutului conferinţei BUILD 2015 şi odată cu aceasta vor apărea şi informaţii despre noi produse Microsoft. P&acirc;nă atunci, asistăm la o scăpare din China, care dezvăluie c&acirc;teva date despre tableta Surface Pro 4....

A venit şi momentul debutului conferinţei BUILD 2015 şi odată cu aceasta vor apărea şi informaţii despre noi produse Microsoft. Până atunci, asistăm la o scăpare din China, care dezvăluie câteva date despre tableta Surface Pro 4.

Aceasta are toate şansele să fie anunţată la vară, iar noul model va fi mai subţire decât Surface Pro 3 şi va adopta un design fanless. Detaliile vin de la o sursă din China, care a fost confirmată drept sursă de încredere. Ei bine, noul Surface nu va folosi un procesor Core M, precum cel de pe Surface 3, ci va opta pentru un CPU din seria Core i.

Nouă tableta va fi doar mai subţire, nu şi mai uşoară decât Surface Pro 3 şi va folosi mici orificii pentru a disipa căldura, care a fost o problemă pe Surface Pro 3 în versiunea Core i7. Se pare şi că Surface Pro 4 va păstra formatul de design al predecesorului şi diagonala de 12 inch, dar şi rezoluţia de 2160 x 1440 pixeli. E foarte posibil să vedem la pachet şi un nou stylus cu tehnologie N-Trig, de vreme ce firmă israeliană cu acest nume a fost cumpărată de Microsoft cu ceva vreme în urmă.

Vom vedea din nou un kickstand, acelaşi setup de porturi şi o baterie identică, se pare, iar accesoriile vor fi de tip Docking Station şi Type Cover.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×