ASUS confirmă oficial că Android 4.1 Jelly Bean va veni pe tabletele sale

1.206 ori
<b>ASUS confirmă oficial că Android 4.1 Jelly Bean va veni pe tabletele sale</b>Android 4.1 Jelly Bean a fost prezentat oficial la mijlocul lui iunie 2012. Atunci s-a spus că în primul val de telefoane și tablete Android ce-l vor primi se vor afla: Samsung Galaxy Nexus, Nexus S, Motorola Xoom și Google Nexus 7 - tableta Android...

Android 4.1 Jelly Bean a fost prezentat oficial la mijlocul lui iunie 2012. Atunci s-a spus că în primul val de telefoane și tablete Android ce-l vor primi se vor afla: Samsung Galaxy Nexus, Nexus S, Motorola Xoom și Google Nexus 7 - tableta Android făcută de Google împreună cu ASUS și acesta este și singura tabletă care-l rulează nativ, din fabrică.

HTC a făcut un anunț cum că HTC One S, X și XL vor primi 4.1 în viitorul apropiat. Vine și rândul ASUS care într-o scrisoare adresată clienților săi spune că:

Dragă client ASUS,

La ASUS, unul dintre angajamentele cheie pe care le facem pentru clienții noștri este de a oferi cât mai repede cea mai bună experiență celor care ne utilizează produsele. Ne străduim în mod constant pentru a atinge acest obiectiv, prin filozofia noastră care include update-urile de software și firmware în mod regulat pentru produsele noastre.

Suntem încântați să anunțăm că multe dintre produsele noastre sunt programate spre a primi Android 4.1 Jelly Bean - ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime, ASUS Transformer Pad Infinity - în următoarele luni. Vom oferi informații legate de momentul în care se va face update în viitorul apropiat

Studiem oportunitatea de a updata la Android 4.1 Jelly Bean și alte device-uri, dar nu suntem în măsură să confirmăm dacă alte produse sunt eligibile pentru a primi 4.1 Jelly Bean la un moment dat.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat.

ASUS.

Ideea este că avem cel puțin trei tablete care vor primi 4.1 Jelly Bean pe lângă Google Nexus 7. De remarcat că ASUS a făcut acest anunț înaintea gigantului Samsung care are o multitudine de tablete cu 3.2 HoneyComb sau 4.0 Ice Cream Sandwich, dar niciun anunț legat de portarea celui mai nou software Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×