Twidroyd Review - un client Twitter interesant pentru Android (Video)

839 ori
<b>Twidroyd Review - un client Twitter interesant pentru Android (Video)</b>Tot pe tableta Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition am testat și o aplicație interesanta, un client de Twitter numit Twitdroyd. Interfața este cea cu care v-ați obișnuit deja la aplicațiile Twitter, iar Twitdroyd are ca opțiuni principale Profil,...

Tot pe tableta Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition am testat și o aplicație interesanta, un client de Twitter numit Twitdroyd. Interfața este cea cu care v-ați obișnuit deja la aplicațiile Twitter, iar Twitdroyd are ca opțiuni principale Profil, Canale, Retweets, Căutare, Favorite, Mesaje trimise și primite și Tweeturi aflate în proximitate.

Aplicația e mai degrabă creată pentru telefoane decât pentru tablete, după cum arata și designul său. O opțiune utilă din aplicație este cea de căutare a numelui unei persoane pentru a îi deschide profilul Twitter. Aplicația permite administrarea de mai multe conturi Twitter fara probleme. Există și opțiuni pentru notificări, care vor apărea în partea dreapta-jos a ecranului și vor putea fi însoțite de un anumit sunet sau de o vibrație a terminalului.

LivePreview este aspectul cel mai interesant al lui Twitdroyd. Să vă explic ce înseamnă asta: dacă vizionați o serie de tweeturi în mod portret și apoi întoarceți terminalul în landscape, fiecare tweet va fi detaliat și linkul din tweet va deveni articol complet în partea dreaptă a ecranului (cu tot cu fotografie), în vreme ce în partea stângă se afla lista de statusuri. Atunci când dați tap pe un tweet, veți avea următoarele acțiuni la dispoziție: LivePreview, Reply, Show Profile, RT, RT cu comentariu, trimitere de mesaj direct, copiere în clipboard, share și report spam. Aplicația merită o notă de 8 din 10 și este disponibilă gratuit în Google Play Store, aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×