ASUS Eee Pad Transformer așteaptă ca update-ul la Android 4.0 să primească aprobarea Google

1.166 ori
<b>ASUS Eee Pad Transformer așteaptă ca update-ul la Android 4.0 să primească aprobarea Google</b>O veste bună pentru cei care așteaptă ca tableta lor de la ASUS, Transformer, să primească mult-așteptatul update la ICS. După ASUS Transformer Prime care este prima tabletă quad-core și cu Android 4.0 în stadiu &ldquo;disponibil&rdquo;, iată...

O veste bună pentru cei care așteaptă ca tableta lor de la ASUS, Transformer, să primească mult-așteptatul update la ICS. După ASUS Transformer Prime care este prima tabletă quad-core și cu Android 4.0 în stadiu “disponibil”, iată că aflăm informații și despre primul Transformer:

ASUS Transformer din prima generație se pregătește de Android 4.0. Un mesaj a fost postat de pe pagina de facebook a ASUS North America și se afirmă că mai este așteptat doar OK-ul oficial din partea Google.

Cred că dacă aș fi posesor de Transformer aș număra zilele. Apreciez faptul că ASUS s-a mișcat repede și cred că Transformer ar fi și prima tabletă bazată pe Tegra 2 care primește 4.0 ICS oficial, iar oferta de astfel de tablete este destul de mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×